Extensions, lifting & verven

Wimpers

Wimperextensions

Wil jij graag mooie volle en/of lange wimpers? Dat kan! Met het plaatsen van wimperextensions kunnen we dit resultaat voor je behalen. Op iedere wimper plaatsen we één of meerdere wimpertjes waardoor je een mooi volume effect krijgt. De lengte en volume bespreek je met de wimperstyliste alvorens het zetten. Wij plaatsen RUSSIAN VOLUME of ONE BY ONE. Naar aanleiding van jouw wensen en het advies van de styliste worden de wimpers aangebracht. Met als eindresultaat een mooie oogwenk die perfect bij jou past!

Wimperextensions laten zetten in Goirle

Wimperlifting

Heb jij mooie wimpers van jezelf maar zijn wimperextensions niks voor jou? Dan is wimperlifting wel iets voor jou! Hierbij zetten wij een permanente krul in de wimpers waardoor je een mooie open blik krijgt en je wimpers optisch langer lijken. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kan ook in combinatie met het laten verven van je wimpers. Hier hebben we een speciale combi-deal voor. Zie onze prijslijst.

wimperlifting in Goirle

Wimpers verven

Zijn jouw wimpers lichter dan je haarkleur of wil je gewoon dat jouw wimpers net even wat meer opvallen? Laat dan je wimpers verven. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuutjes en geverfde wimpers gaan wel tot 2 maanden mee! Zeg maar dag tegen je mascara en hallo mooie donkere wimpertjes!

Wimpers laten verven in Goirle