Natural skin

Tattoo Laseren

Waarom tattoo laseren met PICO laser?

● Minder pijnlijk
● Snel en efficiënt
● Minder behandelingen nodig
● Mooi eindresultaat
● Hoge kwaliteit

tattoo laseren met pico laser

Tatoeage laseren met de Pico Laser

Wanneer je besluit om je tatoeage te laten verwijderen, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Dat begrijpen we als geen ander! Niemand heeft zin in een lang behandeltraject van meerdere jaren. Daarom behandelen we tatoeages met de nieuwste generatie Pico Laser die ze op ieder huidtype veilig, snel en effectief laat verwijderen.

Hoe gaat Tatoeage verwijdering in zijn werking?

Het verwijderen van een tattoo gaat het snelst met een Pico laser. Pico lasers produceren namelijk lichtpulsen in een PICOseconde, wat vele malen korter is dan een NANOseconde laser zoals bij een Q-switched Nd Yag laser. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in zeer kleine deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor veel makkelijker en sneller afgevoerd door jouw lichaam. Ook gaat de Picolaserstraal sneller door de bovenste huidlagen naar het pigment van de tatoeage toe, waardoor de kans op littekenvorming bijzonder klein wordt. Na een behandeling worden de kapotgeschoten inktdeeltjes door het afweersysteem (de witte bloedlichaampjes) van het lichaam afgevoerd. Via de nieren verlaten ze het lichaam. Aangezien het in de meeste gevallen om grote hoeveelheden inkt gaat, kan het lichaam een tatoeage niet in één keer afbreken en zijn meerdere behandelingen nodig.

tatoeages weglaseren

Intakegesprek en eerste behandeling met Laser

Voorafgaand aan een door u gewenste behandeling vindt een uitgebreid Intakegesprek plaats. Na deze intake kan desgewenst gelijk de eerste behandeling plaatsvinden. De intake samen met de eerste behandeling duurt 30 – 60 minuten. Tijdens deze intake wordt gekeken naar uw gezondheid, wensen, vragen en de tatoeage(s). Alvorens te behandelen wordt ook nauwkeurig gekeken of er redenen zijn om u niet te behandelen, de zogenaamde contra-indicaties.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Er zijn gemiddeld 4 tot 10 behandelingen nodig om een tatoeage volledig te laten verdwijnen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de volgende factoren: ● Hoeveelheid en type inkt
● Diepte waarin de inkt zich bevindt
● Grote van de tatoeage
● Gebruikte kleuren
● Ouderdom van de tatoeage
● Gevoeligheid van de huid en huidtype Het is helaas niet mogelijk om van te voren in te schatten of een tatoeage voor 100% verwijderd kan worden. Tussen de behandelingen zitten gemiddeld 8 tot 10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om de losgeraakte inktdeeltjes af te voeren. Het is niet zo dat een tatoeage sneller verdwijnt als er sneller behandeld wordt. Sterker nog, de kans op pigmentatie en/of littekenweefsel kan daardoor toenemen. Te vroeg opnieuw behandelen op een te dunne huid kan littekenweefsel veroorzaken.

tattoo verwijderen

Wat zijn de kosten van weglaseren van een tatoeage?

Het verwijderen van je tatoeage met Pico Laser is By Bregje al mogelijk vanaf €25,-. De grootte van de tattoo is hierbij leidend. Maar zowel de prijs als de mogelijkheden worden uitgebreid met u besproken tijdens een eerste consult.