Epileren & verven

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen tekenen je gezicht en zijn daarom erg belangrijk voor je uitstraling. Een goed verzorgde en passende wenkbrauw is dan ook essentieel. Heb je moeite met het vinden van een goede vorm die bij jouw gezicht past? Kom dan langs in onze salon en laat je wenkbrauwen epileren. Uiteraard kun je deze behandeling ook combineren met Henna brow of verven.

Wenkbrauwen harsen

Heb jij veel last van donshaartjes bij de wenkbrauwen waardoor epileren lang duurt of lastig wordt? Dan helpen wij je graag bij het harsen van je wenkbrauwen. Hiermee worden alle donshaartjes verwijderd en ontstaat er een mooie strakke wenkbrauw. Ook deze behandeling kun je prima combineren met Henna brow of verven.

wenkbrauwen harsen in Goirle

Wenkbrauwen verven

Wil jij donkerdere wenkbrauwen? Laat je wenkbrauwen dan door ons verven. Een bijkomend voordeel is dat jij je wenkbrauwen niet meer hoeft bij te tekenen. Dat scheelt weer veel tijd in de ochtend! Afhankelijk van de soort wenkbrauwhaartjes blijft de verf tot wel 1 maand zitten.

Henna brows

Heb jij je wenkbrauwen weleens geverfd maar blijft dit altijd maar een paar dagen zitten? Overweeg dan Henna brows. Hierbij worden niet alleen de wenkbrauwhaartjes geverfd maar ook de huid eronder. Het voordeel hiervan is dat deze verf tot wel 14 dagen op de huid blijft zitten waardoor je er langer van kunt genieten! Daarnaast geeft het ook een strakkere look. Deze behandeling kun je eventueel combineren met epileren of harsen.

Powder brows laten zetten in Goirle