Face

Gezichtsbehandelingen

IK SKIN PERFECTION

In onze salon werken we exclusief met het merk IK Skin Perfection. Dit cosmeticamerk staat voor natuurlijke schoonheid met krachtige, pure, bewezen effectieve ingrediënten, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Zij zijn een doorbraak in groene cosmetica en kiezen bewust voor jou en voor hun passie: ''Pure en natuurlijke ingrediënten, gezondheid en liefde voor de huid!''.

IK Skin Perfection By Bregje

4-fasen programma's

Heb je last van een doffe huid, droge huid, acné of bijvoorbeeld pigmentatie? Diverse factoren in het dagelijks leven kunnen de huid aantasten. Hier reageert je huid op en kan o.a. zorgen voor irritaties. By Bregje helpt je hiermee. Wij zorgen ervoor dat je huid weer helemaal in top conditie komt en ook blijft! Dit doen wij middels het 4-fasen programma van IK Skin Perfection. Hierbij doorloop je vier programma's die ervoor zorgen dat je huid nog beter, mooier en stralender wordt! Lees hieronder wat we per programma aanpakken en hoe we dat doen.
--
Fase 1: Resetten
Fase 2: Herstellen
Fase 3: Effecten
Fase 4: Maximaal resultaat

Gezichtsbehandeling in Goirle

Fase 1: Resetten

In deze eerste fase maak je kennis met de huidverbeterende producten van IK Skin Perfection. Waarschijnlijk gebruik je nu een andere reiniging en crème voor je gezicht. Maar wist je dat veel verzorgingsproducten minerale oliën bevatten die je huid jarenlang kunnen voorzien van een laagje over je huid? Hierdoor lijkt je huid wellicht gezond maar helaas is dat niet zo... Dit laagje zorgt er namelijk voor dat de huid niet goed kan ventileren en afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. Ook droogt dit laagje de huid juist uit, waardoor je eerder geneigd bent gelijk weer te smeren.
-
In Fase 1 maak je op een milde manier kennis met IK en ‘Resetten’ we je huid. We brengen je huid terug naar haar natuurlijke basis, dat wil zeggen, de natuurlijke zuurtegraad – pH-waarde – van je huid. Onze huid is van nature zuur, met een pH-waarde van 5,5. Dit zure laagje zorgt ervoor dat de huidflora in balans is. Hierdoor worden slechte bacteriën gedood en krijgen goede bacteriën de ruimte. We ontdoen de huid van afvalstoffen, zodat we een goede basis creëren om je huid zichtbaar te verbeteren.

Fase 2: Herstellen

In Fase 1 hebben we de huid teruggebracht naar haar natuurlijke basis. Daarom kunnen we nu starten met Fase 2. In Fase 2 gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid stap voor stap op.
-
Thuis kun je een intensievere reiniging, een scrub, gaan gebruiken, waarbij je dode huidcellen verwijdert. Hierdoor kan je huid nog meer actieve werkstoffen, cosmeceuticals, opnemen. Een masker, DOUBLE+, is perfect in te zetten als nachtcrème na de scrub. Deze heeft verzachtende, hydraterende en herstellende eigenschappen.

Fase 3: Effecten

In Fase 3 pakken we je huidwensen en -problemen aan. Heb je last van een droge huid? Acne? Couperose? Pigmentatie?
-
Je zult in deze fase merkbare resultaten zien doordat je thuis het stimulerende VITALIZE+ masker kunt inzetten en de krachtige serums gaat gebruiken, gericht op jouw huidwens of -probleem. De serums zijn hooggeconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, antioxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH-waarde dringen de serums door in de diepere gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd een verbetering van je huid zult waarnemen!

Slechte huid in gezicht herstellen in Goirle

Fase 4: Maximaal resultaat

In Fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.
-
In de zomer heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de winter. Met de huidoliën kan je jouw IK Skin Perfection product perfect afstemmen op het seizoen. De heerlijke geuren zorgen voor een gevoel van luxe, comfort en welbehagen.

Gezicht laten behandelen in Goirle door By Bregje

Power Treatments

Ervaar je last van roodheid, acne, pigmentatie of andere huidproblemen? Speciaal voor deze complicaties bieden wij extra ''power treatments''. Kom bij ons langs in de salon en we stellen een persoonlijk plan voor je op. Een plan dat er weer voor zorgt dat je huid probleemloos door het leven gaat en weer gaat stralen als nooit te voren!

Gezichtsbehandeling met IK Skin Perfection