Beautiful skin

Carbon Laser Peeling

Waar wordt de Carbon Laser Peeling voor ingezet?

● Huidverjonging
● Verminderen van rimpels en lijntjes
● Egaliseren van de huid
● Verminderen van Acne
● Activeren van de Fibroblasten
● Verhogen Collageen en Elastine productie
● Verkleinen van grove poriën
● Verminderen van littekentjes

Wat is Carbon Laser Peeling?

Een van de modernste technieken op het gebied van huidverbetering. Een goed alternatief voor chemische peelings die pijnlijk zijn en/of risico ́s met zich meebrengen. Bij Carbon Laser Peeling wordt een laag carbon mengsel, welke verrijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht. Dit mengsel bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in de behandeling. Ze zijn zo klein dat ze alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. De carbon deeltjes zetten laser energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee. CLP heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat al na 1 behandeling!

Welke invloed heeft deze peeling op acne littekens en/of een vette huid?

CLP is zeer geschikt bij de (actieve) acne huid. Door de combinatie van het carbon mengsel en het laserlicht worden de ingesloten bacteriën, welke acne veroorzaken, vernietigd. De energie wordt vrijgegeven in de diepere huidlagen, waardoor de talgklieren opwarmen en waardoor de talgproductie verminderd wordt. Het gevolg van deze werking is dat zowel acne littekens als de vette huid verminderd worden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

U kunt een Carbon laser peeling als een losstaande, eenmalige behandeling ondergaan of in de vorm van een kuur. De keuze hiervoor is aan u en kan met de huidspecialist worden besproken. Tussen iedere behandeling zit minimaal 1 week tijd.

De behandeling

Ik zal beginnen met het reinigen van het gelaat. Vervolgens wordt de Carbon peeling aangebracht. Zodra deze opgedroogd is ̈schiet ̈ de laser de carbon eraf. De laser zet de Carbon om in warmte waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huidspecialist de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een serum en dagverzorging met een SPF. U kunt deze behandeling ook boeken als ́Carbon Laser Peeling Deluxe 60 minuten ́, de huid wordt dan voor de behandeling nog gescrubt en na de laser peeling brengt de huidspecialist een huid herstellend en hydraterend masker aan.

Wanneer is deze peeling het meest effectief?

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor zowel huidverjonging als het dieper reinigen van de huid. Rimpels en grove poriën verminderen en de doorbloeding van de huid verbetert. Carbon Laser Peeling wordt ook toegepast om littekenweefsel en acne littekens te verminderen en de vette huid te herstellen. De natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en verhoogd. Tot slot kan deze peeling ook toegepast worden bij de behandeling van mee-eters en pigmentvlekken.

Is het resultaat blijvend?

Kort na afloop van de behandeling worden de eerste verbeteringen zichtbaar. Uw huid verbetert zich verder tot ongeveer een jaar na de behandeling. Het collageen dat wordt gestimuleerd en aangemaakt heeft tijd nodig. Uw nieuwe huid ziet er zowel frisser, gladder als soepeler uit. Ondanks het feit dat de huidveroudering wordt afgeremd, kan dit natuurlijke proces niet volledig gestopt worden. De resultaten zijn langdurig, maar niet blijvend. Optimale huidverbetering in eerste instantie met 6 tot 9 sessies binnen een jaar bereikt worden. Om van de resultaten te blijven genieten, worden jaarlijks vervolgens 3 tot 4 behandelingen geadviseerd.

Wat zijn de kosten van Carbon Laser Peeling?

De Carbon Laser Peeling is By Bregje mogelijk vanaf €60,-. Is de Carbon Laser Peeling onderdeel van een kuur? Dan kunnen andere tarieven van toepassing zijn. Dit wordt uitgebreid met u besproken tijdens uw eerste consult.