Story

Over By Bregje

Story

Even voorstellen

Hi leuk dat je er bent, welkom! Mijn naam is Bregje van Sinten en ben sinds 2016 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ook heb ik een cursus gevolgd tot wimperstyliste en heb vooral hier mijn passie in gevonden. Na mijn opleiding ben ik meteen als zelfstandige aan de slag gegaan en heb zowel tijdens als na mijn studie veel werkervaring opgedaan in de praktijk. Voor mij was het al heel snel duidelijk dat alles omtrent uiterlijke verzorging me interesseerde.

Voor mij is het belangrijk dat je als klant kunt genieten van een heerlijke behandeling met mooie resultaten. Rustig de tijd nemen voor jezelf en even geen stress. Je mag van mij verwachten dat je altijd een eerlijk, persoonlijk en vakkundig advies krijgt. Een gerichte behandeling afgestemd op jouw huidtype, met je eigen natuurlijke schoonheid als uitgangspunt.

Bregje van Sinten

Brands

Brands

Het behalen van resultaten op het gebied van huidverbetering vind ik ontzettend belangrijk. Een huid krijg je namelijk maar één keer in het leven en daar moet je dus zuinig op zijn! Daarom werk ik graag met de producten van IK SKIN PERFECTION. IK is een Nederlands cosmeticahuis met een compleet assortiment effectieve, overzichtelijke en betaalbare huidverzorging. IK producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De producten bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen en worden niet op dieren getest.

IK Skin Perfection By Bregje
Schoonheidsspecialiste By Bregje in Tilburg
salon van By Bregje
de salon van By Bregje in Tilburg